Električne zobne ščetke

Vrhunsko odstranjevanje zobnih oblog

Ena od izstopajočih lastnosti zobnih ščetk Sonicare je njihova sposobnost odstranjevanja zobnih oblog z izjemno učinkovitostjo. Visokofrekvenčni tresljaji, ki jih proizvaja zobna ščetka, ustvarjajo dinamične tekočinske sile, ki segajo med zobe in vzdolž roba dlesni ter odstranijo in razgradijo zobne obloge, ki bi jih tradicionalno ščetkanje morda zamudilo. Klinične študije so pokazale, da lahko zobne ščetke Sonicare odstranijo do sedemkrat več zobnih oblog kot ročne zobne ščetke, kar vodi do čistejših in bolj zdravih ust.

 

Nežno, a učinkovito čiščenje

Zobne ščetke Sonicare so zasnovane tako, da zagotavljajo močno čiščenje, ne da bi bile ostre za vaše zobe in dlesni. Hitre vibracije in visoke hitrosti glave ščetke ustvarjajo nežno pometanje, ki učinkovito čisti zobe in stimulira dlesni, ne da bi povzročilo odrgnine ali nelagodje. Zaradi tega so zobne ščetke Sonicare primerne za posameznike z občutljivimi težavami z zobmi ali dlesnimi, saj zagotavljajo udobno izkušnjo ščetkanja, hkrati pa ohranjajo odlično učinkovitost čiščenja.

 

7 razlogov za izbiro sonične električne zobne ščetke Philips Sonicare

Odstrani do 10-krat več zobnih oblog* tudi na težko dostopnih mestih

Bolj beli zobje v samo 1 tednu

Nežno masira dlesni

Primerno za občutljive zobe

62 000 gibov na minuto**

Hitro in enostavno čiščenje

V različnih barvah

*V primerjavi z običajno zobno ščetko

** Skupaj 62 000 gibov (2 vrsti gibov po 31 000) = kombinacija gibanja glave ščetke od leve proti desni in pulzirajočega gibanja